Till anmälan
Kontakta oss

GDPR

Norrköpings Sportdansare värderar skyddat av personuppgifter och vi lägger stor vikt vid skyddet av din integritet. Personuppgifter lagras i våra system i samband med att man blir medlem hos oss. De uppgifter som sparas är : namn, personnr, hemadress, tel nr och mailadress. Dessa används endast till att skicka ut betalningsavier samt utskick av reklam för kommande kurser och information om vad som händer hos NOSD.

Delning av data: Vi lämnar inte ut några v dina personliga uppgifter till någon. Dessutom är våra system behörighetsstyrda, så endast de som hanterar kurser har tillgång till persondata.

Lagring: Vid anmälan till kurs och ansökan om medlemskap informeras du om att personuppgifterna sparas i två år efter din senaste kundkontakr hos oss.

Dina rättigheter: Du har när som helst rätt, efter att din kurs är avslutad eller ditt medlemskap har upphört, att begära att vi tar bort dina personuppgifter. Du kan när som helst begära att få se ett registerutdrag på vilka personuppgifter vi har lagrade om dig samt rätta felaktiga uppgifter.

Kontakta oss: Om du har några frågor, vill avregistrera dig eller ändra något kontaktar du: kurser@nosd.se


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev