Till anmälan
Kontakta oss

söndagsdansa på nosd

Alla är välkomna till Norrköpings Sportdansare! 

Söndagsdansa på NOSD

Sista söndagsdansen innan sommaruppehåll: 12/5

Alla är välkomna oavsett nivå att dansa och öva på det man lärt sig under veckans kurser eller testa på att bjuda upp och även ni som tävlingstränar kan passa på att dansa tillsammans med övriga medlemmar.

Det kostar inget utan är gratis för alla oavsett om du går kurs hos oss eller inte. Så passa på att ta med dig en vän som aldrig varit här och dansat hos oss.

Vi kommer köra efter spellistor som är gjorda med olika tempon som ska passa alla under dom två timmar vi dansar mellan 18:00-19:30. Vi kommer blanda musiken så det passar om man vill bugga, foxa, dansa west-coast-swing, boogie woogie eller varför inte linedance.

Ibland kommer det vara en DJ som är ansvarig för spellistan och då kan det vara olika teman på den kvällen. Allt från blues, swing, dansband, tema-musik eller varför inte hårdrock.

Vi har ett samarbete med Tinas Cafe å Sånt som ser till att vi har färskt fikabröd som man kan köpa under kvällen med kaffe, the eller saft. Fikat betalar gör man med swish.

Vill man träna till ett högre tempo eller till speciell musik så går det bra att göra i övre eller lilla salen där man själv kan välja musik och vilka tider man vill träna på om inte söndagsdansens tider passar.  

Att dansa är kostnadsfritt! Tveka inte - hoppas vi syns

Varmt välkomna!

PS: Kan du tänka dig att vara musikvärd/DJ på nån Söndags dans. Kontakta: "sondagsdansen@nosd.se"


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev